Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Itt az ideje spórolni! 🏷

Akciónk keretein belül most 20% kedvezménnyel, 79.990 Ft-ért tudod beszerezni a Fisher&Wolf háztartási konzerváló készülékünket! Spórolj 20.000 Ft-ot!

Konzerválj otthon!

Ebben lesz segítségedre a Fisher&Wolf canner! Biztonságos, az egyetlen európai biztonsági szabványnak megfelelő háztartási konzerváló készülék CE tanúsítvánnyal.

Fisher&Wolf háztartási konzerváló készülék 23l

Egyszerű és biztonságos módja a konzervek otthoni készítésének adalékanyagok nélkül.

A konzervál szó jelentése a megőriz, megóv, tartósít. Mit is jelent ez tulajdonképpen?
Az ételek romlását mikroorganizmusok (baktériumok, gombák) és saját enzimjeik okozzák. Ha a tartósítani kívánt élelmiszereket megfelelő ideig, kellően magas hőmérsékleten kezeljük, akkor ezek a mikroorganizmusok elpusztulnak, az enzimek pedig inaktiválódnak, az így készült konzervek romlás nélkül, szobahőmérsékleten is hosszú ideig eltarthatóak.
Az alacsony savtartalmú élelmiszerek – húsok, zöldségek, és néhány gyümölcs is – kizárólag 121 °C fok felett konzerválhatóak biztonságosan. Erre otthoni körülmények között egyetlen megoldás a konzerváló készülék használata.

Az akció időtartama: 2024. május 27-30.

99.990 Ft helyett

79.990 Ft

(Nettó: 62.984 Ft + Áfa)

Iratkozz fel!

Leghasznosabb tippek, trükkök konzerváláshoz!

Receptek

Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel. Még több receptért kattints ide!

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Tovább olvasom

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Tovább olvasom