
Zöldborsóleves konzervekből
Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv
Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel.
Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv
Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv
Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és
Elkészítés: Egy megfelelő méretű lábasban a zsiradékon megfuttatjuk a lisztet. A konzerv levéből keveset a liszthez öntünk és csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a konzerv többi
Elkészítés: A lencsét alaposan megmossuk, majd egy nagyobb edénybe tesszük és felöntjük annyi hideg vízzel, hogy legalább 2-3 centiméternyire fedje. Áztassuk addig, amíg jól meg
Nagyon egyszerűen készíthetünk lencsefőzeléket, ha van otthon konzerv lencsénk. Elkészítés: A zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Megszórjuk a liszttel, alaposan elkeverjük és a lisztet
Az USDA ajánlása lencse konzerválására. Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az alapokat itt. A lencsét alaposan megmossuk, majd
Csak frissen betakarított zöldséget konzerváljon! Ne használja fel a fonnyadt, elszíneződött, beteg vagy rovarkárosított leveleket. Elkészítés: Alaposan mossa meg a zöldleveleket kis adagokban. Vágja ki
Elkészítés: Alaposan mossa meg a céklát. Vágja le a felsőrészét a leveleknél. De hagyjon rajta minden gyökeret. Tegye a céklát forrásban lévő vízbe. Az újraforrástól
Fontos, hogy a gombakonzervet maximum 0,5 literes üvegekben konzerválhatunk. Nagyobb üvegek esetén a gomba nem kapna megfelelő hőkezelést. Ha emelnénk a konzerválási időn, az viszont