Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Felhasználói táblázatok

Húsfélék – magas nyomáson történő konzerválása
Fejtér: Hagyj 3 cm üres teret az üveg tetején, hogy legyen helye az élelmiszernek a táguláshoz. Forró módszer: Az élelmiszert a receptben megadott módon blansírozzuk vagy elősütjük, pirítjuk és az üveget forró vízzel, levessel, egyéb folyadékkal töltjük fel. Hideg módszer: Az élelmiszert nem hőkezeljük előre. Nem blansírozzuk, sütjük, csak nyersen, a recept szerint darabolva tesszük az üvegbe és hideg vízzel (egyéb folyadékkal) töltjük fel.
720 ml üvegben
Élelmiszer neve Konzerválási mód Feldolgozási idő (perc) BAR PSI
Szárnyasok csont nélkül ( csirke, kacsa, liba, pulyka, stb) Forró 80 0,76 11
Szárnyasok csonttal ( csirke, kacsa, liba, pulyka, stb) Hideg 70 0,76 11
Forró 0,76 11
Nyúl         csont nélkül Forró 80 0,76 11
Nyúl      csonttal Hideg 70 0,76 11
Forró 0,76 11
Vörös húsok csonttal vagy csont nélkül (Marha, Disznó, Juh, Bárány, Kecske, Vad) Hideg 80 0,76 11
Forró 0,76 11
Darált hús Forró 80 0,76 11
Halak     (minden hal, kivéve a tonhal) Hideg 100 0,76 11
Tonhal Hideg 100 0,76 11
Forró 0,76 11
Erőleves, Alaplé Forró 25 0,76 11
Alacsony savtartalmú zöldségek – magas nyomáson történő konzerválása
Fejtér: Hagyj 3 cm üres teret az üveg tetején, hogy legyen helye az élelmiszernek a táguláshoz. Forró módszer: Az élelmiszert a receptben megadott módon blansírozzuk vagy elősütjük, pirítjuk és az üveget forró vízzel, levessel, egyéb folyadékkal töltjük fel. Hideg módszer: Az élelmiszert nem hőkezeljük előre. Nem blansírozzuk, sütjük, csak nyersen, a recept szerint darabolva tesszük az üvegbe és hideg vízzel (egyéb folyadékkal) töltjük fel.
720 ml üveg
Élelmiszer neve Konzerválási mód Feldolgozási idő (perc) BAR PSI
Articsóka Forró 25 0,76 11
Bab (zöld vagy sárga) Hideg 25 0,76 11
Forró 0,76 11
Bab, lencse, csicseriborsó (száraz) Hideg 80 0,76 11
Forró 0,76 11
Borsó Hideg 40 0,76 11
Forró 0,76 11
Burgonya Forró 40 0,76 11
Brokkoli A befőzés nem ajánlott.
Tartósítás céljából legjobb fagyasztani.
Cékla Forró 35 0,76 11
Cukkini nyáron A befőzés nem ajánlott. Legjobb frissen fogyasztani, vagy ecetezve dunsztolni.
Cukkini ősszel Forró 90 0,76 11
Édesburgonya Forró 75 0,76 11
Fejes káposzta A befőzés nem ajánlott. Legjobb hűtőben tárolni.
Gomba Forró 45 0,76 11
Karfiol A befőzés nem ajánlott.
Tartósítás céljából a legjobb lefagyasztani vagy savanyítani.
Kelbimbó A befőzés nem ajánlott. Legjobb fagyasztani vagy
savanyítani tartósítás céljából.
Kukorica Hideg 85 0,76 11
Forró 0,76 11
Okra Hideg 40 0,76 11
Forró 0,76 11
Padlizsán A befőzés nem ajánlott.
Tartósítás céljából legjobb megsütni, majd fagyasztani.
Paprika Forró 35 0,76 11
Sárgarépa Hideg 30 0,76 11
Forró 0,76 11
Sütőtök (ősszel) Forró 80 0,76 11
Spárga Hideg 40 0,76 11
Forró 0,76 11
Spenót és egyéb zöldek Forró 80 0,76 11
Tök (nyáron) A befőzés nem ajánlott. Legjobb frissen fogyasztani.
Tök (ősszel) Forró 80 0,76 11

Ezeket olvastad már?

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Konzerváljunk egészséges „leveskockát”

Az első szakácskönyvem, amiből főzni tanultam, nagyon leegyszerűsítette az ételek elkészítését. Az ízesítéshez leginkább azt írta, hogy „adj hozzá 1-2 leveskockát”. Ez a tanács bevált,

Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.