Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Barackos csirkemell

  1. A bacon szeleteket megsütjük.
  2. Egy kisebb tepsit kibélelünk a sült bacon szalonnával.
  3. A csirkemell konzerv levét egy keverőtálba öntjük.
  4. A csirkemell kockákat egyenletesen elosztjuk a baconon.
  5. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a fokhagymaport és a karikákra vágott zöldhagyma szárat is.
  6. A tejszínhez adjuk a lisztet és egy kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a konzerv levét is.
  7. Az így elkészült szaftot a húsra öntjük, majd 220 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tejszínes szaft megszilárdul. ( kb. 5-10 perc)
  8. Ekkor rászórjuk a reszelt sajtot és visszatesszük a sütőbe további 3-4 percre, amíg a sajt elkezd megpirulni.
  9. Ha a sajt már megolvadt, rátesszük a lecsepegtetett, felezett konzervbarackot és addig sütjük, amíg a sajt szép piros nem lesz. (Kb. 2-3 perc)

Párolt rizzsel, zöldséggel tálalható.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg forró eljárással konzervált csirkemell konzerv (720 ml)
  • 1 csomag bacon
  • 1 üveg konzerv őszibarack
  • 2 dl tejszín
  • 1 ek liszt
  • 15 dkg reszelt sajt
  • ½ tk fokhagymapor (elhagyható)
  • 1 csokor zöldhagyma szára (elhagyható)
  • só, bors ízlés szerint
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.