Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Sütőtökkrémleves konzervből

Elkészítés:

  1. A vajon megpirítjuk a hagymát.
  2. Hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót és a gyömbért, majd egy picit ezt is lepirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a sütőtök konzervet a levével együtt és felöntjük 1,5 üveg alaplével.
  4. A levest felforraljuk, majd turmixoljuk.
  5. Citromlével ízesítjük, és pirított tökmaggal a tetején tálaljuk.

Legújabb receptek

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Zöldborsófőzelék konzervből

Elkészítés: Egy megfelelő méretű lábasban a zsiradékon megfuttatjuk a lisztet. A konzerv levéből keveset a liszthez öntünk és csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a konzerv többi

Hozzávalók:

  • 1 üveg sütőtök konzerv
  • 5 dkg vaj vagy más zsiradék
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors, szerecsendió
  • 1 cm-nyi friss gyömbér
  • 2 üveg csirkealaplé konzerv (esetleg víz és leveskocka)
  • 1 evőkanál frissen facsart citromlé
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.