Fisher&Wolf üveg emelő fogó

Az üveg kiszedő fogó nélkülözhetetlen eszköze a befőzésnek, hiszen pasztörizálás vagy sterilezés során meleg vízbe tesszük az üvegeket és forróból vesszük ki. A forrázások elkerülése végett egy biztonságos fogóra mindenképpen szükséged lesz. A fogó 4 pontos érintkezési felületének köszönhetően a legkülönbözőbb üvegekhez is jól használható.

Fisher&Wolf sor elválasztó tálca 23L-es cannerhez

Célja, hogy stabilitást biztosítson a felső sor üvegeinek, hogy azok ne dőljenek az oldalukra, illetve, hogy az üvegek az edény belsejében ne ütődjenek össze. A tálcán lévő rések célja, hogy a forró víz illetve a gőz szabadon mozoghasson a konzerváló edényben. Ha több sorba szeretnénk elhelyezni konzerváló készülékben az üvegeket, ez a tálca biztosítja a […]

Befőző üveg tető

Befőző üvegtető (100 ppm) lekvárokhoz és zöldségekhez, finomságok tartósításához, ezüst színben. Hosszú éveken keresztül „elavultnak” és „alternatívnak” számított, manapság azonban a befőzés újra virágkorát éli. Saját kezűleg szüretelni és befőzni – mi lehetne ennél szebb! Sokan előkeresik a nagyi receptjeit és újra édes, savanyú, csípős, de mindenekelőtt hosszan eltartható finomságokat készítenek.

Befőző – konzerv üveg, 0,355 l

Befőttesüveg tetővel (100 ppm) lekvárokhoz és zöldségekhez, finomságok tartósításához. Jellemzők: hidegen és melegen tölthető, aromazáró, a töltelékkel szemben ellenálló.

Befőző – konzerv üveg, 0,5 l

Befőttesüveg tetővel (100 ppm) lekvárokhoz és zöldségekhez, finomságok tartósításához. Jellemzők: hidegen és melegen tölthető, aromazáró, a töltelékkel szemben ellenálló.

Befőző – konzerv üveg, 1 l

Befőttesüveg tetővel (100 ppm) lekvárokhoz és zöldségekhez, finomságok tartósításához. Jellemzők: hidegen és melegen tölthető, aromazáró, a töltelékkel szemben ellenálló.