Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Húsgombóc kapormártásban

  1. Bontsuk fel a húsgombóc konzervet és egy szűrő segítségével csepegtessük le.Készítsük el a mártást:
  2. Olvasszuk fel a vajat egy lábasban, majd adjuk hozzá a finomra aprított kaprot és dinszteljük pár percig.
  3. Keverjük egy tálban csomómentesre a tejszínt és a lisztet. Adjuk hozzá a sót, borsot, egy kevés fehérbort és a fehérborecetet. Ízlés szerint kevés cukrot is tehetünk hozzá.
  4. Tegyük a mártásba a húsgombócokat és forraljuk össze egy – két perc alatt, amíg a mártás megfelelő sűrűségű lesz.
  5. Önmagában vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg húsgombóc konzerv
  • 1 csokor friss kapor
  • 3 dl zsíros tejszín
  • 2 ek vaj
  • 0,5 dl fehérbor
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 tk liszt
  • 1 tk cukor ízlés szerint
  • só ízlés szerint
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.