Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Rakott krumpli

  1. A tojást megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk.
  2. A karikára vágott burgonya konzervet kibontjuk és egy szűrőben leöblítjük, lecsepegtetjük.
  3. A füstöltkolbászt is karikára vágjuk.
  4. Egy tepsit vékonyan kikenünk zsírral és egy sorban, szorosan egymás mellé lefektetjük a burgonyaszeleteket. Megsózzuk.
    A burgonyák tetején elosztjuk a tojás felét és a kolbászkarikák felét.
    Ezután újabb burgonya, tojás és kolbász sorok jönnek mindaddig, amíg el nem fogy az alapanyagunk.
  5. A tepsit 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Mi úgy szeretjük, ha szép ropogós a felső sor burgonya.
  6. A tejfölt összekeverjük, hogy homogén állaga legyen és rákenjük a burgonya tetejére. Erre szórjuk a csíkokra vágott bacon-t.
    Addig sütjük, amíg a tejföl megszilárdul és a bacon ropogósra sül a tetején. Ha van grill vagy légkeverés a sütőnkön, most azt is bekapcsolhatjuk.

 

Laktató, nagyon finom és költségtakarékos egytálétel. Salátával, savanyúsággal tálaljuk.

 

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • Burgonya konzerv
  • Főtt tojás
  • Füstölt kolbász karikák
  • Zsír a tepsi kikenéséhez
  • Tejföl
  • Bacon
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.