Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Harcsapaprikás

  1. Elkészítjük a pörköltalapot.
    Az olajon megdinszteljük az apró kockákra vágott hagymát.
  2. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott paradicsomot, paprikát, és tovább pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát és jól elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk és felöntjük 2 dl vízzel.
  3. Pár percig főzzük, majd botmixerrel egyneműsítjük az alapot.
  4.  A tejfölt és a tejszínt elkeverjük a finomliszttel, majd a paprikás alapra öntjük. Alaposan összekeverjük.
  5. Hozzáadjuk a harcsakonzervet és óvatosan beleforgatjuk a szaftba. Vigyázzunk, hogy ne törjük össze nagyon a haldarabokat.
  6. Néhány percig forraljuk. Ha közben túlságosan besűrűsödne, adjunk hozzá kevés vizet.

Ha elkészült, túróscsuszával vagy nokedlivel tálaljuk.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg harcsafilé konzerv
  • 1 ek étolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, bors, fűszerpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db t.v. paprika
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 dl tejföl
  • 1 tk finomliszt
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.