Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Csicseriborsós csirkecurry

Elkészítés

  1. A csicseriborsót egy szűrő segítségével öblítsük le, majd alaposan csepegtessük le, és tegyük félre.
  2. Az apróra vágott vöröshagymát pirítsuk aranyszínűre.
  3. Adjuk hozzá a csirkemell konzervet a levével együtt, és ízlés szerint sózzuk borsozzuk meg.
  4. Adjuk hozzá a curryt és a fokhagymát.
  5. Öntsük fel a tejszínnel, keverjük alaposan össze, és kevergetve főzzük pár percig.
  6. Ezután keverjük hozzá az alaposan lecsepegtetett csicseriborsót, és főzzük addig, amíg a megfelelő sűrűséget elérjük.Tálaljuk bulgurral vagy párolt rizzsel.
    A tetejét díszítsük apróra vágott korianderlevéllel.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg csicseriborsó konzerv
  • 1 üveg csirkemell konzerv
  • 1 fej vöröshagyma
  • ½ kiskanál fokhagymapor, vagy 1 gerezd reszelt fokhagyma
  • 1 kiskanál curry por
  • só, bors ízlés szerint
  • 2 dl kókusztejszín
  • 2 evőkanál vaj, vagy más zsiradék
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.