- Egy megfelelő méretű fazékban az olajon megdinszteljük a hagymát.
- Megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a teljes halkonzervet a levével együtt, és ízlés szerint megsózzuk.
- A halkonzerv méretét is figyelembevéve felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk főzni.
- Addig főzzük a levest, amíg a hagyma pépessé nem válik. Ekkor átszűrjük, passzírozzuk és az esetleges halcsontot, szálkát eltávolítjuk.
- Visszatesszük a levest a tűzhelyre. Ha szeretnénk halszeleteket és belsőségeket is fogyasztani, akkor most beletesszük őket a levesbe és további 10 percig összeforraljuk őket.
- Megkóstoljuk és ha szükséges, adunk még hozzá sót.

Zöldbab konzerválása cannerben
A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját