Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Halászlé halkonzervből

  1. Egy megfelelő méretű fazékban az olajon megdinszteljük a hagymát.
  2. Megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a teljes halkonzervet a levével együtt, és ízlés szerint megsózzuk.
  3. A halkonzerv méretét is figyelembevéve felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk főzni.
  4. Addig főzzük a levest, amíg a hagyma pépessé nem válik. Ekkor átszűrjük, passzírozzuk és az esetleges halcsontot, szálkát eltávolítjuk.
  5. Visszatesszük a levest a tűzhelyre. Ha szeretnénk halszeleteket és belsőségeket is fogyasztani, akkor most beletesszük őket a levesbe és további 10 percig összeforraljuk őket.
  6. Megkóstoljuk és ha szükséges, adunk még hozzá sót.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

1 db halkonzerv

1 db nagyobb hagyma

1 ek zsír vagy olaj

fűszerpaprika, só

Elkészítési idő: 20 perc
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.