Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Tejfölös burgonyakrémleves bacon chipsszel

  1. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát a fokhagymával együtt.
  2. A burgonya konzervet felbontjuk és egy szűrő segítségével leöblítjük, lecsepegtetjük, majd a hagymához adjuk.
  3. Sózzuk-borsozzuk, és hozzáadjuk a babérlevél port is.
  4. Jól átkeverjük, felöntjük vízzel, majd az egészet felforraljuk.
  5. Hozzáöntjük a tejszínt és botmixerrel pürésítjük a levest.
  6. Szükség szerint utóízesítjük sóval, borssal és egy kevés szerecsendióval.
  7. A csíkokra vágott bacont egy serpenyőben, vagy kontakt grillen ropogósra sütjük, és tálaláskor a leves tetejére halmozzuk.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 2 üveg burgonya konzerv (720ml)
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál darált babérlevél
  • 200 ml főzőtejszín
  • 1 csipet szerecsendió
  • 2 ek zsír vagy más zsiradék
  • 1 l víz
  • bors ízlés szerint
  • só ízlés szerint
  • 6 szelet bacon
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.