Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Zöldbabfőzelék konzervből

  1. A zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.
  2. Meghintjük a liszttel és csomómentesre keverjük. Kb. fél percig pirítjuk a lisztet, majd lehúzzuk a tűzről az edényt és hozzáadjuk a fűszerpaprikát is. Jól elkeverjük.
  3. Kibontjuk a zöldbabkonzervet és a levét hozzáadjuk a főzelék alapunkhoz. Csomómentesre keverjük. Általában elég szokott lenni a konzerv saját leve, de ha túl sűrűnek találnánk, adhatunk még kevés vizet hozzá.
  4. Hozzáadjuk a babot is és visszatesszük a tűzhelyre.
  5. Közepes hőmérsékleten folyamatos keverés mellett felmelegítjük a főzeléket és néhány percig összeforraljuk.
  6. A tejfölt a főzelékhez keverjük és fasírttal, sült hússal, virslivel vagy pörkölttel tálaljuk.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg zöldbab konzerv
  • 1 ek olaj vagy zsír
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 ek liszt
  • 1 kiskanál fűszerpaprika
  • tejföl ízlés szerint
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.