Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Receptek

Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel.

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Tovább olvasom

Cékla konzerv

Elkészítés: Alaposan mossa meg a céklát. Vágja le a felsőrészét a leveleknél. De hagyjon rajta minden gyökeret. Tegye a céklát forrásban lévő vízbe. Az újraforrástól

Tovább olvasom

Gomba konzerválása

Fontos, hogy a gombakonzervet maximum 0,5 literes üvegekben konzerválhatunk. Nagyobb üvegek esetén a gomba nem kapna megfelelő hőkezelést. Ha emelnénk a konzerválási időn, az viszont

Tovább olvasom

Harcsapaprikás

Elkészítjük a pörköltalapot. Az olajon megdinszteljük az apró kockákra vágott hagymát. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott paradicsomot, paprikát, és tovább pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, rászórjuk

Tovább olvasom

Svéd húsgolyó konzerv

Keverje össze a kétféle darálthúst a többi hozzávalóval. A masszából formáljon kis húsgombócokat. Forralja fel az alaplevet és tartsa melegen. Egy serpenyőben hevítsen fel kis

Tovább olvasom

Jókai bableves

Elkészítés: Egy evőkanál zsíron megpirítjuk a karikákra vágott füstölt kolbászt. A kolbászkarikákat kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a babérlevelet és

Tovább olvasom

Rakott krumpli

A tojást megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk. A karikára vágott burgonya konzervet kibontjuk és egy szűrőben leöblítjük, lecsepegtetjük. A füstöltkolbászt is karikára vágjuk. Egy tepsit

Tovább olvasom

Csicseriborsós csirkecurry

Elkészítés A csicseriborsót egy szűrő segítségével öblítsük le, majd alaposan csepegtessük le, és tegyük félre. Az apróra vágott vöröshagymát pirítsuk aranyszínűre. Adjuk hozzá a csirkemell

Tovább olvasom