Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Serpenyős tejszínes csirkemell

  1. A csirkemell konzerv levét egy serpenyőbe öntjük.
  2. A tejszínhez adjuk a lisztet és egy kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a konzerv levéhez. Jól elkeverjük és hozzáadjuk a csirkemell kockákat is.
  3. A közepes hőmérsékleten folyamatos kevergetés mellett addig forraljuk, amíg a szaft a kívánt sűrűséget eléri. A konzerv biztonság miatt legalább 10 percig tartson a forralás. Közben ízlés szerint fűszerezzük. Tehetünk bele más zöldfűszereket is.
  4. Ha túlságosan hamar besűrűsödne, adjunk hozzá még egy kis vizet.

Párolt rizzsel, burgonyával, zöldséggel vagy akár főtt tésztával is tálalható.

Legújabb receptek

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Zöldbab konzerválása cannerben

A zöldbab konzerválása cannerben tartósítja a friss zöldbab ízét és tápanyagtartalmát akár egész télen át. Kövesd ezt a receptet, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd saját

Zöldborsóleves konzervekből

Elkészítés: Az általunk választott zsiradékon megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a liszttel. Elkeverjük és halvány színűre pirítjuk. Majd egy kis fűszerpaprikát adunk hozzá. A borsókonzerv

Zöldborsó konzerválása

Elkészítés: A kifejtett borsót alaposan megmossuk. A borsószemeket egy nagy fazékba tesszük és felengedjük vízzel. Felforraljuk és hagyjuk forrni 2 percig. A borsót lecsepegtetjük és

Hozzávalók:

  • 1 üveg forró eljárással konzervált csirkemell konzerv (720ml)
  • 2 dl tejszín
  • 1 ek liszt
  • ½ tk fokhagymapor (elhagyható)
  • 1 csokor zöldhagyma szára (elhagyható)
  • só, bors ízlés szerint
Elkészítési idő: 15 perc
Értesülj első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Receptek, tippek, trükkök az otthon konzervkészítéshez.