Édes-savanyú szószos csirke
A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de
Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel.
A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de
Elkészítés: A vajon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót és a gyömbért, majd egy picit ezt is lepirítjuk. Hozzáadjuk a
Elkészítés: 1. Ha friss bagettet használunk, akkor először felkockázzuk a bagettet és egy sütőpapírral bélelt tepsiben összeforgatjuk 2 evőkanál olajjal, sóval és borssal, majd 200
A zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Meghintjük a liszttel és csomómentesre keverjük. Kb. fél percig pirítjuk a lisztet, majd lehúzzuk a tűzről az edényt
Bontsuk fel a húsgombóc konzervet és egy szűrő segítségével csepegtessük le.Készítsük el a mártást: Olvasszuk fel a vajat egy lábasban, majd adjuk hozzá a finomra
Ez a konzerv kizárólag a magas nyomású konzerváló edénnyel készíthető el biztonságosan! Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az
Elkészítés: A csirkemell konzerv tartalmát egy edénybe tesszük és a húst villával szétnyomkodjuk. Használhatunk botmixert, turmixot vagy darálót is, de a villával is megfelelő állagú
Elkészítés Bontsuk ki a kelkáposzta konzervet és egy szűrő segítségével csepegtessük le. Készítsük el a főtt rizst. Közben a sertéshús konzerv tartalmát egy edénybe tesszük
Először elkészítjük az avokádókrémet. Az avokádót egy kisebb tálba tesszük és villával szétnyomkodjuk. Nem baj, ha kissé darabos marad. Rátesszük a fűszereket, az apró kockákra
Ez a recept eredetileg marha bélszínből készül, de ha konzervből készítjük, bátran választhatjuk a marha olcsóbb részeit, hiszen a konzerválás alatt vajpuha lesz szinte bármely