Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia
Az egyetlen CE minősítéssel rendelkező canner Európában!
2 év garancia

Receptek

Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel.

Édes-savanyú szószos csirke

A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de

Tovább olvasom

Cseh burgonyás fokhagymaleves

Elkészítés: 1. Ha friss bagettet használunk, akkor először felkockázzuk a bagettet és egy sütőpapírral bélelt tepsiben összeforgatjuk 2 evőkanál olajjal, sóval és borssal, majd 200

Tovább olvasom

Zöldbabfőzelék konzervből

A zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Meghintjük a liszttel és csomómentesre keverjük. Kb. fél percig pirítjuk a lisztet, majd lehúzzuk a tűzről az edényt

Tovább olvasom

Pacalkonzerv

Ez a konzerv kizárólag a magas nyomású konzerváló edénnyel készíthető el biztonságosan! Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az

Tovább olvasom

Hortobágyi Palacsinta

Elkészítés: A csirkemell konzerv tartalmát egy edénybe tesszük és a húst villával szétnyomkodjuk. Használhatunk botmixert, turmixot vagy darálót is, de a villával is megfelelő állagú

Tovább olvasom

Rakott kelkáposzta

Elkészítés Bontsuk ki a kelkáposzta konzervet és egy szűrő segítségével csepegtessük le. Készítsük el a főtt rizst. Közben a sertéshús konzerv tartalmát egy edénybe tesszük

Tovább olvasom

Marharagu Stroganoff módra

Ez a recept eredetileg marha bélszínből készül, de ha konzervből készítjük, bátran választhatjuk a marha olcsóbb részeit, hiszen a konzerválás alatt vajpuha lesz szinte bármely

Tovább olvasom