Édes-savanyú szószos csirke
A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de
Bevált, könnyen elkészíthető házikonzerv receptek Cannerrel.
A gyerekek egyik nagy kedvence nálunk a kínai édes-savanyú szósz csirkével. Ha igazán autentikus módon szeretnéd elkészíteni, akkor viszonylag sok speciális alapanyagot kell vásárolnod, de
A bacon szeleteket megsütjük. Egy kisebb tepsit kibélelünk a sült bacon szalonnával. A csirkemell konzerv levét egy keverőtálba öntjük. A csirkemell kockákat egyenletesen elosztjuk a
Ez a konzerv kizárólag a magas nyomású konzerváló edénnyel készíthető el biztonságosan! Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az
A csirkemell konzerv levét egy serpenyőbe öntjük. A tejszínhez adjuk a lisztet és egy kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a konzerv levéhez. Jól elkeverjük
Egy megfelelő méretű fazékban az olajon megdinszteljük a hagymát. Megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a teljes halkonzervet a levével együtt, és ízlés szerint megsózzuk. A halkonzerv
A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből. A húskonzerv levét egy bögrébe öntjük. A zsírhoz adjuk a húskockákat és meghintjük fűszerpaprikával és majorannával.
Hogy biztonságos legyen a konzerved, egyszerre legalább 4 db 720 ml-es üvegben konzerválj halat! A recept ekkora mennyiségre van tesztelve. Első lépésként bepácoljuk a halat.
Keverje össze a darálthúst a tetszés szerinti fűszerekkel, például oregánóval, majoránnával, petrezselyemmel, őrölt fekete borssal, hagymaporral, fokhagymaporral és sóval. A masszából formáljon kis húsgombócokat. Forralja
Ez a konzerv kizárólag a magas nyomású konzerváló edénnyel készíthető el biztonságosan! Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az
Ez a konzerv kizárólag a magas nyomású konzerváló edénnyel készíthető el biztonságosan! Ha még kezdő vagy a nyomás alatti konzerválásban, először mindenképpen olvasd el az